Archivo

septiembre 7, 2016

Concert de Sant Jordi

Escrito en septiembre 7, 2016 por Amicsdominicana en Activitats

El dia 24 d’abril del 2016 vàrem celebrar les Festes de Sant Jordi amb un nou concert. El Cor Da Capo junt amb el Cor Jove del Temple de la Sagrada Família van oferir un repertori molt interessant al gran públic assistent de la parròquia de Crist Redemptor, a Barcelona.

Quintet Ad Libitum

Escrito en septiembre 7, 2016 por Amicsdominicana en Activitats

El dissabte 9 d’abril del 2016 va tenir lloc el concert a càrrec del QUINTET AD LIBITUM,  a la Capella de les Carmelites de Mataró. El repertori era un pas per la història: començava amb Purcell i Corelli, passava per Ofenbach fins arribar als tangos de Piazzola. Uns joves músics amb talent, entusiasme i molta estima per la música. Gràcies!

Concert de Nadal coral Genciana

Escrito en septiembre 7, 2016 por Amicsdominicana en Activitats

El passat diumenge es va fer el concert de la coral Genciana a la parròquia de Crist Redemptor, tal i com ja s’havia anunciat. Van fer un repertori de nadales d’arreu del mon. Una d’elles era del mestre Nicolau, amb text de Mossèn Cinto Verdaguer. Va haver-hi una assistència nombrosa i tothom va quedar meravellat de la qualitat vocal del grup. Des d’aquí volem felicitar-los pel seu gran nivell i agrair-los al col·laboració. Al final, …