Concert benèfic a Calella

Escrito en enero 2, 2019 por Amicsdominicana en Activitats, Blog
El passat divendres 4 de gener del 2019 la Lourdes Bartrolí i Pep Grau van oferir un magnífic i emotiu concert a la Sala Mozart de Calella.
 
La Lourdes va estar com a cooperant a la zona de la Cuchilla dins el programa Música Maestro que va iniciar la Mireia Clua, per formar professor en matèria musical en aquella comunitat. A la presentació del concert la Lourdes va passar un recull de fotos de la seva estada i ens explicava com va tornar d’entusiasmada i agraida per tot el que va viure allà i les ganes que té de continuar col·laborant perquè aquells nens, nenes i totes les persones que va conèixer, tinguin la oportunitat de millorar la seva qualitat de vida. 
 
Per això, quan va coincidir recentment amb en Pep Grau, un alumne seu des de petit, i que actualment és un cantant emergent (Irie Souljah) i viu a Jamaica, no s’ho va pensar dos cops i li va proposar de fer un concert benèfic a favor del Projecte Social la Cuchilla. El concert va respirar complicitat entre els dos i tot i haver tingut poc temps per preparar-lo,  varen deleitar al públic amb un repertori de cançons en anglès ben conegudes, des d’Allelujah de Leonard Cohen, fins a temes ben coneguts de Billy Joel. 
Entre aquest  públic hi havia la Katerin, una jove dominicana que actualment està cursant un màster a la UB i que ha estat una de les beneficiàries de les beques que promou l’Associació. Com a cloenda la Lourdes, en Pep i la Katerin ens van oferir la cançò en català «La lluna a l’aigua» de Txarango que va acabar cantant tot el públic.
En aquest enllaç podeu veure fotografies del concert  https://photos.app.goo.gl/A2DujMM7LtQcrABK8

Cartell del concert

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *